P8 Software brengt elke maand een update van de applicatie P8 uit. Dit wordt nu per update doorgenummerd. De huidige hoofdversie is versie 2. Het nummer bij een nieuwe update wijzigt van bijvoorbeeld 2.10 naar 2.11. Daarnaast kan het voorkomen dat voor een bug of kleine verbetering direct een sub-versie wordt aangemaakt. Bij een dergelijke wijziging wijzigt het versie-nummer van bijvoorbeeld 2.10.0 naar 2.10.1. 

Om de versie-nummering beter herkenbaar te maken gaat P8 Software vanaf 1 januari 2019 met een jaar- en maandnummering werken. De eerste update van 2019 wordt derhalve 2019.01, van februari 2019.02 etc. De methodiek van nieuwe updates en sub-versies blijft ongewijzigd, alleen de nummering wordt aan een maand en jaar gekoppeld. 

We verwachten dat het versiebeheer voor u als klant en ook voor de communicatie met P8 Software hiermee verduidelijkt.