Op 3 december 2018 is de eerste fase van de implementatie bij Waterschap de Dommel afgerond. Deze eerste fase bestond uit de installatie, de conversie en enkele koppelingen (BRK, DMS, kaartlagen).

In fase 2 worden nog enkele koppelingen gerealiseerd. Deze implementatie is in een tijdsbestek van 2,5 maanden afgerond. Daarmee is dit de snelste P8-implementatie sinds de start van P8 en is het oude ‘record’ van 3 maanden verbroken.

Mike Seelen, programmacoordinator bij De Dommel, is zeer tevreden: “We hebben de grondzakenapplicatie P8 in gebruik genomen bij waterschap De Dommel en dit is volgens planning verlopen. Vanaf startoverleg tot ingebruikname in slechts 11 weken. Met dank aan de inzet van projectteam, projectmedewerkers, GIS-, ICT-medewerkers en P8 Software. We hebben het gevierd met een lekkere traktatie!”.