Let op, de BRK levering vanuit het Kadaster gaat veranderen in BRK Levering 2.0 en dit is hét moment om de impact op uw informatielandschap in kaart te brengen. P8 Software B.V. kan u hierbij helpen. Wij ontwikkelen op dit moment een eigen BRK inleesmodule die naadloos aansluit op BRK 2.0 en koppelen desgewenst ook uw eigen datawarehouses met BRK data aan onze applicatie P8. De oude BRK Levering wordt snel uitgefaseerd. Onderneem daarom actie en informeer eens naar de mogelijkheden bij uw accountmanager of onze servicedesk.

BRK wijzigingen

Het Kadaster heeft een nieuwe variant van de Basisregistratie Kadaster (BRK) ontwikkeld met bijbehorende voorziening BRK Levering 2.0 waarmee organisaties BRK data ontvangen. De nieuwe BRK is dusdanig anders gestructureerd dat aanpassing van gerelateerde software noodzakelijk is. De oude BRK Levering 1.0 wordt naar verwachting in oktober 2022 stopgezet en vanaf september dit jaar wordt het mogelijk om over te stappen op BRK Levering 2.0. Op deze website leest u alles over de planning van het Kadaster. Afnemers van BRK data kunnen in de toekomst alleen nog gebruik maken van BRK Levering 2.0 of in de vorm van API’s BRK data ophalen. P8 kan uw organisatie met verschillende adviesdiensten en producten helpen om geruisloos over te stappen op de nieuwe BRK levering.

Stap over op de P8 BRK Inleesmodule

Met de P8 BRK Inleesmodule heeft P8 Software een product ontwikkeld waarmee de levering van kadastrale data in eigen beheer plaatsvindt: de P8 BRK Inleesmodule. Zonder tussenkomst van andere partijen zijn wij verantwoordelijk voor de gehele leveringsketen: vanaf de levering vanuit Kadaster tot werkbare processen in de applicatie P8. BRK Levering 2.0 wordt volgens planning in de inleesmodule beschikbaar voor het einde van 2021.

Onze P8 BRK Inleesmodule is beter afgestemd op de werkzaamheden van uw organisatie dan BRK inleesmodules van derde partijen. Zo krijgt u één aanspreekpunt voor uw kadastrale data. Wij weten welke informatie en historie belangrijk is voor uw werkprocessen. Zo voorkomt onze manier van aanleveren van kadastrale gegevens veel afstemming met andere leveranciers. Waardoor er geen fouten in de data ontstaan en u weer toekomt aan uw werkzaamheden. Ook zien we dat andere inleesmodules minder volledig of andere informatie ophalen. Zo is het bij sommige inleesmodules niet mogelijk om belangrijke historie van perceel- en vastgoeddata te ontsluiten. De wijzigingen van BRK data vormen een goed moment om over te stappen naar de P8 BRK Inleesmodule. Informeer naar de mogelijkheden >>

Koppeling met uw eigen datawarehouses en inleesmodules

Wijzigt uw softwarepakket naar aanleiding van BRK Levering 2.0 en is er een koppeling met de applicatie P8? Vraag dan op tijd bij ons een wijzigingsverzoek aan. P8 Software kan er voor zorgen dat uw eigen datawarehouses en inleesmodules na aanpassing op BRK Levering 2.0 juist worden aangesloten op P8 Software. Zo kunt u geruisloos doorwerken in onze applicatie.

Heeft u interesse in onze BRK Inleesmodule of wenst u aanpassingen in de koppelingen met de applicatie P8? Neem contact met ons op >>