P8 Software heeft voor haar locatie in Varsseveld een vacature voor een:

Commercieel/administratief medewerker met affiniteit voor ICT en Grondzaken/Vastgoed M/V – 32-40 uur per week – Varsseveld

Ben jij een energieke collega die wil bijdragen aan het succes van deze groeiende onderneming? Heb jij een brede interesse, een passie voor ICT en bij voorkeur kennis van vastgoed en grondzaken en een klantgerichte blik om onze klanten te begrijpen en te helpen met hun vraagstukken en uitdagingen?

P8 Software zoekt een Commercieel/administratief medewerker met ICT affiniteit (m/v; 32 – 40 u per week).

Als commercieel administratief medewerker binnendienst ben je de constante factor in het kleine team die zorgt dat alles intern op rolletjes loopt. Een communicatieve en klantgerichte medewerker die kan samenwerken in een multidisciplinair team. Past dit profiel jou en wil je jouw kennis en ervaring graag inzetten of ontwikkelen om ons team te versterken? Dan dagen we je uit om bij ons te solliciteren.

Wie zoeken wij?

Vanwege de groei die we doormaken zijn we op zoek naar versterking in ons sales team. Samen met de twee accountmanagers zorg je dat de omzetdoelstellingen behaald worden. Jij kan groeien samen met je functie. Je bent de stabiele factor in het kleine team die zorgt dat alles intern op rolletjes loopt.

Jouw dagelijkse werkzaamheden zijn erg uiteenlopend. Intern ben je de verbindende schakel tussen de afdeling sales en de andere afdelingen. Jij zorgt voor een soepele en efficiënte ondersteuning bij commerciële trajecten. Ook schrik je niet van verwerkersovereenkomsten en servicecontracten.

Dit behoort o.a. tot jouw takenpakket:

  • Het afhandelen van de inkomende en uitgaande communicatie (telefoon, e-mail, post);
  • Het ondersteunen van marketing, sales en projecten;
  • Samenstellen en bespreken van offertes;
  • Administratie werkzaamheden;
  • Aanspreekpunt klanten.

Het is een enorme pre als je naast de commerciele en administratieve werkzaamheden ook beschikt over enige ICT kennis. De functie biedt  mogelijkheden tot verdere ontwikkeling op het gebied van klantadvisering.

Functie-eisen

Samenwerking met andere disciplines is essentieel voor het ondersteunen van onze klanten. We zoeken een teamspeler met goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden.
Hieronder vind je een uitgebreide lijst van kwalificaties voor de functie:

  • je hebt een afgeronde MBO opleiding in een commerciële, juridische of technische richting;
  • je hebt affiniteit met IT of wil je hierin verdiepen;
  • je bent precies en accuraat.
  • je bent communicatief vaardig, je kan goed samenwerken en georganiseerd werken;
  • je bent zelfstandig en resultaatgericht;

Arbeidsvoorwaarden

Een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling. Een goed pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, met onder andere
een marktconform salaris, mogelijkheid tot een dertiende maand, pensioenregeling en uitgebreide opleidingsmogelijkheden.
Je krijgt bij ons de ruimte om jezelf te ontwikkelen en krijgt doorgroeimogelijkheden. Het uiteindelijke salaris wordt gekoppeld
aan de ervaring en expertise die jij ons te bieden hebt. Daarnaast bieden we een duidelijk inwerkprogramma.

Bedrijfsprofiel

P8 is een grote speler echter in de kleine markt van software voor Vastgoed- en Eigendomsbeheer. Met ons specialistische pakket voor Vastgoedmanagement en Contractbeheer van allerlei soorten eigendommen, zijn we marktleider in dit zeer specifieke segment. Met een kleine groep professionals bieden we onze klanten het beste product voor hen, volgens een customer intimicy filosofie, wat zoveel inhoudt dat we exact leveren wat onze klant wenst. Tevens staat onze klantenservice op een zeer hoog niveau.

Waar we nu staan

Inmiddels zijn we met 13 medewerkers en groeit ons klantenbestand hard. Vanuit de start hebben we een groot aantal waterschappen, bijna alle provincies en provinciale landschappen als klant. Daarnaast bedienen we gemeenten, rentmeesters en hebben diverse multinationals als klant.

Wie zijn wij

P8 Software staat voor een persoonlijke benadering, no-nonsense en korte lijnen met onze klanten. We zijn een hecht team met een passie voor het ontwikkelen van software dat klanten verder helpt en oplossingen biedt. Want softwareontwikkeling is het leukste wat er is!

Wil je meer weten? Kijk dan op onze website www.p8.nl of neem contact op met Eric Heersink, Directeur (06-55356797 )
Jouw interesse kun je kenbaar maken via e-mail voorzien van motivatie en je CV.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.