.Junior Consultant (Vastgoedbeheer-) Software

M/V – 32-40 uur per week – Varsseveld

 

Ben jij oplossingsgerichtenthousiast en een echte doorpakker? Kun jij daarnaast procesmatig denken én lijkt het je gaaf om organisaties efficiënter en beter te laten werken door processen te digitaliseren en automatiseren? Beschik je over een analytische blik, ben je adviesgericht en heb je daarnaast ook nog een passie voor Vastgoed of IT? Dan is het tijd dat wij eens kennis maken!

Binnen ons team word jij binnen een jaar klaargestoomd voor het consultancy vak. Binnen ons opleidingsprogramma werk je samen met de senior consultant en andere vakkundige collega’s aan je softskillsconsultancy vaardigheden en natuurlijk de kennis van P8 Software.

Je werkt binnen een klein team aan de vraagstukken van de grootste organisaties: overheden, rentmeesterskantoren, vastgoedbeheerders, etc. Denk hierbij aan klanten als North Sea Port, Rijkswaterstaat, Staatsbosbeheer en Alliander, maar ook vele Gemeenten, Waterschappen en Provincies.

 

Jouw competenties
Je bent dagelijks met klanten in contact, waarbij een goede samenwerking met de klant centraal staat. Je voelt je als een vis in het water in een dynamische omgeving, waarbij geen dag hetzelfde is.

 

Wij zoeken een collega met een vooropleiding richting (agrarische) Bedrijfskunde, Makelaardij, Rentmeesterij, Juridisch of IT. Kennis van Vastgoed en/of IT is een pré . Je rol is gevarieerd: je werkt zelfstandig in een proactieve houding. Verder zoeken wij…

  • Iemand met een oog voor de klant.
  • Een aanpakker die klanten helpt en straks kan adviseren over het digitaliseren en optimaliseren van hun bedrijfsprocessen rondom Vastgoed.
  • Een teamgenoot die bezit over verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Een leergierig een zelfstandig persoon, die samen met onze senior Consultant projecten en consultancy-opdrachten tot een goed einde brengt.

 

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt bij voorkeur affiniteit met IT.
  • Je hebt bij voorkeur werkervaring.
  • Je hebt HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in een bedrijfskundige, juridische of technische richting of een makelaardij of rentmeestersstudie.
  • Je bent communicatief vaardig, kan samenwerken en gestructureerd werken.
  • Je beschikt over een gezonde dosis werklust en ambitie.

 

Kom je werken bij P8 Software, dan heb je een unieke kans om aan de slag te gaan met de innovatieve software van Visma. P8 Software is onderdeel van het Noorse Visma AS, marktleider in Scandinavië. In Nederland zijn zo’n dertig organisaties aangesloten bij de Visma Group. Je krijgt bij ons de ruimte om je zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen. Wij helpen onze klanten dagelijks vooruit met de slimste cloudsoftware. Je komt te werken in een compact team. Werken bij ons staat gelijk aan professionaliteit, uitdaging, een goede sfeer en gezellige collega’s. Wil je toch nog wat meer weten over P8 Software, lees hier verder.

 

Onze arbeidsvoorwaarden

Je kan rekenen op een vaste aanstelling. Een goed pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, met onder andere een marktconform salaris, bonusregeling, collectieve ziektekostenverzekering, goede pensioenregeling en uitgebreide opleidingsmogelijkheden. Je krijgt bij ons de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Het uiteindelijke salaris wordt gekoppeld aan de ervaring en expertise die jij ons te bieden hebt. Daarnaast bieden we een duidelijk inwerkprogramma met producttraining. Ook zorgen we voor een gevulde fruitschaal en kun je iedere week bij ons sporten onder begeleiding.

 

Hebben we je interesse gewekt? Wij komen graag met je in contact. Jouw interesse kun je kenbaar maken via e-mail voorzien van motivatie en je CV aan e.heersink@p8.nl 

 

Wil je meer weten? Kijk dan op onze website www.p8.nl of bel naar 085 065 7355.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.