Allereerst wensen wij al onze klanten en relaties een goed en gezond 2022 toe!

Accountmanager Marieke Sloot blikt graag terug op 2021 én kijkt vooruit naar 2022.

Een terugblik naar 2021

Marieke vertelt: Voor ons was 2021 een jaar met een enorme groei. Een uitbreiding niet alleen met nieuwe klanten, maar ook zijn wij in andere sectoren terecht gekomen. Zo hebben wij naast Rijkswaterstaat en meerdere landschappen ook bedrijven uit andere branches aan ons klantenbestand toe kunnen voegen. Een voorbeeld daarvan is North Sea Port. Dit heeft er mede aan bijgedragen dat P8 het afgelopen jaar is uitgebreid en daardoor breder inzetbaar is geworden.” 

Qua beveiliging staan we voor steeds nieuwe uitdagingen. De intensivering van deze componenten heeft het afgelopen jaar meegespeeld. Een goed voorbeeld is het wereldwijde security issue Log4J van enkele weken geleden. Dit valt niet te plannen en is minder goed op te vangen bij drukte. 

 

Bedankt voor uw geduld en vertrouwen!
“Natuurlijk zijn we erg tevreden met de enorme groei die we hebben doorgemaakt en het vertrouwen dat opdrachtgevers in ons hebben gesteld. Als team hebben we het afgelopen jaar hard gewerkt om de nieuwe aanwas aan klanten te begeleiden met het implementeren van hun nieuwe software. Aan de ene kant hadden we extra werk te verzetten, tegelijkertijd hadden we intern diverse uitdagingen, als het gaat om de bezetting, Enkele keren hebben we pech gehad met (snelle) personeelswisselingen. Nieuwe medewerkers inwerken in een lockdown is verre van ideaal, daar weet u zelf vast alles van. Door de vele projecten, maar ook de interne professionaliseringsslag ervaarden sommigen dat ze niet de juiste aandacht kregen. Daarom bedanken we graag onze opdrachtgevers en relaties voor het geduld en vertrouwen in ons het afgelopen jaar. 

 

Vooruitblik naar 2022

We kijken vol vertrouwen naar het volgende jaar. Allereerst omdat we ons team hebben kunnen uitbreiden met diverse nieuwe collega’s: 

  • Eva Aalders is in het najaar bij ons gestart als projectmanager. Na een aanloopperiode is zei allereest intern gestart met het inzichtelijk maken van de projecten en het implementeren van onze nieuwe ERP- en CRM software, waar onder andere het ticketsysteem in is opgenomen. Met de inzet van Eva is er één aanspreekpunt bij de uitvoering van de projecten, wat moet leiden tot meer structuur.  
  • Marianne Breuer is bij ons gestart op de verkoop binnendienst. Zij is de afgelopen periode ons komen ondersteunen in de sales- en officemanagementtrajecten. Met haar achtergrond hebben we een ervaren collega aan ons team toegevoegd. Wellicht heeft u haar al aan de telefoon mogen ontmoeten.
  • We starten het nieuwe jaar direct goed, 1 januari start René Arentsen als technisch consultant. René is een ervaren aanwinst, hij gaat zich eerst richten op de servicedesk; hij wordt voor u de schakel tussen u en de techniek. 
  • Verder hebben wij ook aandacht geschonken aan de interne zaken. Onlangs zijn nieuwe collega’s begonnen op de financiën, HR en marketing. Als klant merkt u hier verder niets van, het geeft echter onze collega’s meer gelegenheid om werkzaamheden voor klanten op te pakken.

Roadmap 2022
Om inzicht te geven in de ontwikkelingen die komende twee jaar komen gaan, hebben wij een roadmap samengesteld. In deze roadmap is te zien welke ontwikkelingen het komende jaar op de agenda staan. Via deze link kunt u onze roadmap raadplegen.

 Graag wil ik u bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen wij u namens P8 Software heel fijne feestdagen en een voorspoedig 2022.