Wij stellen graag onze nieuwe medewerkster aan u voor!
Marieke Sloot versterkt sinds een maand het P8 Software team als accountmanager. 
Wij wensen haar veel succes en werkplezier toe. Marieke stelt zichzelf aan u voor.

Nu ik dit schrijf ben ik een maand werkzaam binnen P8 Software, dit betekent dat de proefperiode er met een positief resultaat op zit. In deze maand heb ik al veel geleerd en heb al meerdere enthousiaste gebruikers mogen ontmoeten!

Mijn achtergrond in het vastgoedbeheer en het adviseren bij een online leersysteem komt bij deze functie goed van pas.
Ik richt me in mijn functie als accountmanager op zowel nieuwe als bestaande klanten voor P8, GronDig en RealWaste. Hierbij hoort ook het meedenken over nieuwe functionaliteiten en deze vertalen naar een geschikte oplossing.
Sommige klanten zijn soms al jarenlang aan ons verbonden, daarvoor blijft Wouter het aanspreekpunt en een aantal klanten gaan op den duur naar mij toe.

Ik was op zoek naar een functie met relatiebeheer en diepgang.
Binnen P8 Software zie ik mooie kansen, naast kennis van onze software is het ook van belang het werkveld van onze gebruikers te kennen. De ontwikkeling van software staat nooit stil, de ontwikkeling van ons pakket dus ook niet. Daarnaast krijg ik veel vrijheid, ik kan echt iets toevoegen en ben regelmatig op pad.

Mijn eerste werkmaand was intensief, uitdagend maar ook erg leuk.
Ik leerde leuke nieuwe collega’s & gebruikers kennen en ben er trots op om deel uit te maken van dit team!

Wilt u kennis met mij maken? Dan kunt u contact met mij opnemen via het telefoonnummer 085-0657355 of u kunt u e-mail sturen naar m.sloot@p8.nl.