Nieuwe collega René Arentsen stelt zich voor

Per 1 januari hebben wij ons team mogen versterken met René Arentsen. René stelt zichzelf voor:
“Als technisch consultant ben ik de sleutel tussen onze programmeurs en de gebruikers van de software. Bij P8 Software ga ik zorgen voor de configuratie van P8, verzamelen van verbeterpunten om P8 te optimaliseren, het oplossen van bugs en het beantwoorden van gebruikersvragen. Ook zal ik consultancy werkzaamheden gaan uitvoeren en trainingen gaan verzorgen.

Hiervoor ben ik ruim 12 jaar werkzaam geweest bij een ander softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in het beheer van stedelijk water. Hier heb ik ervaring opgedaan als Servicedesk medewerker, softwareontwikkelaar en technisch consultant.

Ik heb geleerd voor elektrotechnicus waarvoor ik zo’n 10 jaar in de installatietechniek heb gewerkt als werkvoorbereider en CAD tekenaar. In 2008 had ik toch de behoefte aan iets anders waarbij ik de keuze heb gemaakt om mij om te laten scholen in de richting van de ICT. Ondanks de toenmalige recessie is het mij gelukt om in de ICT aan het werk te komen, iets waar ik nog geen moment spijt van heb gehad.

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met fotografie en lokale radio, twee hobby’s die door Corona op een lager pitje zijn komen te staan maar zeker nieuw leven gaan krijgen.

P8 is ontstaan uit het bedrijf waar ik hiervoor werkzaam was, wat betekent dat veel nieuwe collega’s ook oud-collega’s zijn. Een leuke anekdote: destijds heb ik meegeholpen aan het installeren van de allereerste P8 omgeving! Ik heb veel zin in mijn nieuwe uitdaging bij P8 Software.”