Rentmeestersdag

VRIJDAG 8 oktober 2021 – LANDGOED HEERLIJKHEID MARIËNWAERDT

PROGRAMMA

9:30 uur - Ontvangst met koffie en thee

 

Wij ontvangen u in stijlvolle ambiance bij Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt met een kop koffie of thee en een lekkernij voor de aftrap van een dag vol ontmoetingen en kennisuitwisseling. Uiteraard conform alle geldende coronamaatregelen.

10:00 uur - Welkom door P8 Software B.V.

 

Welkomstwoord door Eric Heersink, directeur P8 Software B.V. Vanuit P8 Software helpt Eric organisaties met het het ontwikkelen en beheren van grond- en vastgoedportefeuilles met de applicatie P8. Tevens is hij als ondernemer actief op het gebied van Business Intelligence met eigen datawarehouse oplossingen en Power-BI integratie.

10:10 uur - Pacht en duurzame landbouw

Het instituut voor Agrarisch Recht neemt ons mee in de boeiende wereld van de pacht.

Door prof. mr. D.W. (Willem) Bruil. Willem Bruil (1953) werkt vanaf 1993 bij het Instituut voor Agrarisch Recht. Daarnaast was hij bijzonder hoogleraar agrarisch recht aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij houdt zich bezig met het gehele agrarisch recht, maar in het bijzonder met pacht, landinrichting, ruimtelijke ordening, landbouw en natuur, agrarisch milieurecht en marktordening.

10:50 uur - Een dijk aan data 2021

Hoe kun je planologische veranderingstrajecten zoals dijkverbredingen in goede banen leiden met behulp van ICT-tools?

Deze sessie wordt verzorgd door Mike Seelen, coördinator grondverwerving dijkversterking bij Het Hoogwaterbeschermings-programma (HWBP)

11:40 uur - P8 voor rentmeesters – nieuwe functionaliteiten

Wat zijn de laatste ontwikkelingen bij P8 Software voor de gebruikersgroep Rentmeesters? Hoe kan P8 rentmeesters anno 2021 ondersteunen en hoe kunnen rentmeesters hiermee van toegevoegde waarde zijn voor hun klanten?

Door Wouter Rootmensen, consultant en Marieke Sloot, Accountmanager bij P8 Software B.V.

 

12.00 uur - Lunch en netwerkgelegenheid

Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt serveert een landelijke broodlunch met diverse soorten brood, chutneys en Mariënwaerdt landgoedsappen. Ook krijgt u de gelegenheid tot netwerken conform de geldende coronamaatregelen.

13:00 uur - Vervolg P8 voor rentmeesters – de roadmap

Wat staat er de komende maanden op onze produtontwikkelingsagenda? P8 Software is dé partner in een doorlopend ontwikkelingsproces bij rentmeesterskantoren en rentmeesters bij overheden. In deze sessie presenteren wij oplossingen die al op onze roadmap staan en leiden we ook de interactieve gebruikerssessies in.

Door Wouter Rootmensen, consultant en Marieke Sloot, Accountmanager bij P8 Software B.V.

13.20 uur - Opsplitsing in twee gebruikersgroepen

  • Gebruikersoverleg commerciële rentmeesterskantoren
  • Gebruikersoverleg rentmeesters bij overheid en semi-overheid
14.20 uur - Korte plenaire terugkoppeling

  • De groepen presenteren kort hun bevindingen
14:30 uur - Einde met borrel en netwerkgelegenheid

Onder het genot van een hapje en een drankje krijgt u de gelegenheid om nieuwe contacten te leggen of bij te praten met rentmeesters die u lang niet heeft kunnen zien. Sluit u af met een gezellige borrel of een wandeling over het prachtige landgoed? Aan u de keuze, wij maken het op deze dag mogelijk!

Wij ontmoeten u graag over:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)