M/V – 32-40 uur per week – Varsseveld

 

Een project manager, service delivery manager, product manager. Welke naam deze functie het best omschrijft, weten we niet. Dat dit een unieke functie is wel. Waarom? In een notendop ben jij verantwoordelijk voor het managen van projecten voor klanten als Rijkswaterstaat, North Sea Port en Staatsbosbeheer. Ben jij oplossingsgerichtenthousiast en een echte doorpakker? Werk je graag vanuit huis en deels op kantoor? Hou jij het overzicht in lopende projecten en ben jij goed in plannen? Dan past de rol als project manager perfect bij jou!  

 

Hoe ziet je werkdag eruit?

In deze veelzijdige functie in Varsseveld ben je verantwoordelijk voor het service management en het  projectmanagement. Je krijgt een coördinerende en aansturende rol. De helft van de werkzaamheden bestaat uit het service management waar jij de schakel bent tussen de klant en onze collega’s. Je houdt je onder andere bezig met de ontwikkeling van het beleid op het gebied van de beheerorganisatie. Je adviseert over de inrichting en onderhoud van service- en beheerprocessen en je bent verantwoordelijk voor de coördinatie hiervan. Je adviseert de service binnen onze organisatie over de inrichting en procedures en zorgt voor een goede koppeling tussen de 1e en  2e  lijns beheerprocessen. Daarnaast geef je operationeel leiding aan de functioneel beheerders binnen P8 Software  en je zorgt ervoor dat de kennis en capaciteit in functioneel beheer zo efficiënt mogelijk op elkaar zijn afgestemd. Ook beheer en optimaliseer je de inrichting van functioneel beheer, release-, chancemanagement, testprocessen en autorisatiebeheer.

Op het gebied van projectmanagement ben je voornamelijk verantwoordelijk voor de projectplanning. Je bent verantwoordelijk voor de planning en uitvoering van de Projecten. Je schakelt met de klanten en stuurt intern de projectleiders aan. Indien gewenst neem je deel aan projecten. In de rol als Service Manager en Projectmanager leg je verantwoording af aan de directie.

Je werkt binnen een klein team aan de vraagstukken van de grootste organisaties: overheden, rentmeesterskantoren, vastgoedbeheerders, etc. Denk hierbij aan klanten als North Sea Port, Rijkswaterstaat, Staatsbosbeheer en Alliander, maar ook vele Gemeenten, Waterschappen en Provincies.

 

Wie zoeken wij?

 • Iemand met een oog voor de klant.
 • Een aanpakker die klanten helpt en straks kan adviseren over het digitaliseren en optimaliseren van hun bedrijfsprocessen rondom Vastgoed.
 • Een teamgenoot die bezit over verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Een leergierig een zelfstandig persoon, die samen met onze Consultants projecten en consultancy-opdrachten tot een goed einde brengt.
 • Een collega die – net als wij – houdt van de vrijdagmiddagborrel
 • Iemand die een nieuwe uitdaging zoekt, omdat je al vaak hebt laten zien wat ijzersterk projectmanagement inhoudt

 

Taken als Service Delivery Manager / Projectmanager:

– Het opstellen en uitvoeren van de planning voor de projecten, de servicedesk en de ontwikkeling
– Het opleveren en bespreken van de (maandelijkse) rapportage
– Verantwoordelijk voor Incident, Problem en Changemanagement
– Verantwoordelijkheid servicedesk
– Het inplannen, beheren van releases en voeren van het releasebeleid
– Inplannen van collega’s bij projecten
– Aanvragen/opdrachten van klanten om (laten) zetten in offertes
– Maken van de afgesproken rapportages
 

Wat vragen we van jou?

 

 • Je hebt ervaring in een Projectmanagementrol binnen de ICT
 • Je hebt HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in een bedrijfskundige, juridische of ICT- richting of een makelaardij of rentmeestersstudie.
 • Je bent communicatief vaardig, kan samenwerken en gestructureerd werken.
 • Je beschikt over een gezonde dosis werklust en ambitie.
 • Je hebt een aantoonbare visie op Projectmanagement en Servicemanagement binnen de ICT
 • Kennis Agile Scrum en ITIL
 • Ervaring in het leidinggeven en aansturen van teams
 • Proactief en zelfsturend

 

Kom je werken bij P8 Software, dan heb je een unieke kans om aan de slag te gaan met de innovatieve software van Visma. P8 Software is onderdeel van het Noorse Visma AS, marktleider in Scandinavië. In Nederland zijn zo’n dertig organisaties aangesloten bij de Visma Group. Je krijgt bij ons de ruimte om je zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen. Wij helpen onze klanten dagelijks vooruit met de slimste cloudsoftware.

Je komt te werken in een compact team. Werken bij ons staat gelijk aan professionaliteit, uitdaging, een goede sfeer en gezellige collega’s. Wil je toch nog wat meer weten over P8 Software, lees hier verder.

 

Over onze arbeidsvoorwaarden…

Je kan rekenen op een vaste aanstelling. Een goed pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, met onder andere een marktconform salaris, bonusregeling, collectieve ziektekostenverzekering, goede pensioenregeling en uitgebreide opleidingsmogelijkheden. Je krijgt bij ons de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast bieden we een duidelijk inwerkprogramma met producttraining,. Ook zorgen we voor een gevulde fruitschaal en kun je iedere week bij ons sporten onder begeleiding.

 

Hebben we je interesse gewekt? Wij komen graag met je in contact. Jouw interesse kun je kenbaar maken via e-mail voorzien van motivatie en je CV aan e.heersink@p8.nl 

 

Wil je meer weten? Kijk dan op onze website www.p8.nl of bel naar 085 065 7355

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld