Om inzicht te geven in de ontwikkelingen die komende twee jaar komen gaan, hebben wij een roadmap samengesteld. In deze roadmap is te zien welke verbeteringen de komende jaar op de agenda staan. We kunnen melden dat van deze roadmap al twee zaken gereed zijn.

2: Integratie OnlyOffice
De Integratie met OnlyOffice is gereed. Deze tool zorgt ervoor dat bestanden in het systeem direct aangepast kunnen worden. Op dit moment moet een bestand gedownload worden en daarna opnieuw geüpload wanneer wijzigingen aangepast worden. Neem voor meer informatie over deze module contact op met Marieke Sloot.

3: BKR koppeling & BKR 2 koppeling
Per 1 januari 2022 wordt de BKR levering 2.0 gefaseerd ingevoerd. De nieuwe BKR is dusdanig anders gestructureerd dat aanpassing van gerelateerde software noodzakelijk is. Wij kunnen u helpen om de nieuwe inleesmodule te wijzigen naar de nieuwe versie én zorgen ervoor dat de historie meegenomen wordt. Lees hier meer informatie over de BRK levering 2.0. Neem contact met ons op wanneer u interesse heeft in de P8 BRK Inleesmodule.

Wij houden u regelmatig op de hoogte van de status van de onderdelen op de roadmap.