32-40 uur per week

Varsseveld

Ben jij een energieke collega die wil bijdragen aan het succes van deze groeiende onderneming? Heb jij een brede interesse, een passie voor ICT en bij voorkeur kennis van vastgoed en grondzaken en een klantgerichte blik om onze klanten te begrijpen en te helpen met hun vraagstukken en uitdagingen? Dan zoeken wij jou!

 

Wat ga je doen?

In jouw rol als technisch support specialist ben je verantwoordelijk voor het geven van support op het gebied van technische vragen. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het beoordelen, behandelen, afhandelen, toewijzen en bewaken van alle binnenkomende tickets. Dit kan via ons ticketsysteem of telefonisch. Jij bent het eerste aanspreekpunt van onze klant, beantwoordt de inhoudelijke of technische vragen of zorgt ervoor dat de vraag bij de juiste persoon in de organisatie terecht komt. Daarnaast bewaak jij de voortgang van alle tickets zodat je zeker weet dat jouw collega’s onze klanten tijdig te woord staan.

Je werkt binnen een klein team aan de vraagstukken van de grootste organisaties: overheden, rentmeesterskantoren, vastgoedbeheerders, etc. Denk hierbij aan klanten als North Sea Port, Rijkswaterstaat en Alliander. Kom je werken bij P8 Software, dan heb je een unieke kans om aan de slag te gaan met de innovatieve software van Visma. P8 Software is onderdeel van het Noorse Visma AS, marktleider in Scandinavië. In Nederland zijn zo’n dertig organisaties aangesloten bij de Visma Group.

 

Wij zoeken een collega die klanten met plezier helpt voor technische vraagstukken. Wat vragen wij verder van jou?

  • Je hebt een afgeronde MBO opleiding in een commerciële, juridische of technische richting;
  • je hebt affiniteit met IT;
  • je bent communicatief vaardig; je kan goed samenwerken en georganiseerd werken;
  • je bent zelfstandig en resultaatgericht;
  • je bent een teamplayer met oog voor innovatie
  • ICT develop-vaardigheden die het ontwikkelteam kunnen ondersteunen is een pre.

 

Kom je werken bij P8 Software, dan heb je een unieke kans om aan de slag te gaan met de innovatieve software van Visma. P8 Software is onderdeel van het Noorse Visma AS, marktleider in Scandinavië. In Nederland zijn zo’n dertig organisaties aangesloten bij de Visma Group.

Je krijgt bij ons de ruimte om je zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen. Wij helpen onze klanten dagelijks vooruit met de slimste cloudsoftware. Je komt te werken in een compact team. Werken bij ons staat gelijk aan professionaliteit, uitdaging, een goede sfeer en gezellige collega’s. Wil je toch nog wat meer weten over P8 Software, lees hier verder.

 

Arbeidsvoorwaarden

Je kan rekenen op de mogelijkheid van een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling. Daarnaast ontvang je een goed pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, met onder andere een marktconform salaris, mogelijkheid tot een dertiende maand, pensioenregeling en uitgebreide opleidingsmogelijkheden. Je krijgt bij ons de ruimte om jezelf te ontwikkelen en krijgt doorgroeimogelijkheden. Het uiteindelijke salaris wordt gekoppeld aan de ervaring en expertise die jij ons te bieden hebt. Daarnaast bieden we een duidelijk inwerkprogramma. Last but not least; we zorgen altijd voor een gevulde fruitschaal.

 

Hebben we je interesse gewekt? Wij komen graag met je in contact. Jouw interesse kun je kenbaar maken via e-mail voorzien van motivatie en je CV aan e.heersink@p8.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.