Accountmanager software

M/V – 32-40 uur per week – Varsseveld

Ben jij gepassioneerd om oplossingen te verkopen aan nieuwe klanten? Beschik je over een commerciële blik, ben je adviesgericht en heb je een passie voor IT? Ben je daarnaast ook geïnteresseerd in vastgoed- en grondzaken? Dan is het tijd dat wij eens kennis maken!

Als accountmanager bij P8 Software weet jij hoe je contact legt met klanten en dit contact onderhoudt. Jij weet dat goed relatiebeheer de beste service is die je kunt bieden aan je relaties. Jouw relaties moeten hun doelstellingen halen. Jij bent een vertrouwde adviseur voor hen, geïnteresseerd en inspirerend. Als er dan kansen zijn waarin jij een oplossing kunt aanbieden, doe je dat. Je biedt immers de helpende hand.

Je werkt binnen een klein team aan de vraagstukken van de grootste organisaties: overheden, rentmeesterskantoren, vastgoedbeheerders, etc. Denk hierbij aan klanten als North Sea Port, Rijkswaterstaat en Alliander.

 

Wij zoeken een collega met kennis van verkoop en applicatie kennis. Je rol is gevarieerd: je werkt zelfstandig in een proactieve houding. Verder zoeken wij…

 • Iemand met een oog voor verkoop en relatiebeheer. Of het nou gaat om het opbouwen of onderhouden van relaties. En of het nou is met klanten, partners of collega’s.
 • Een aanpakker die nieuwe klanten kan adviseren over het digitaliseren en optimaliseren van hun bedrijfsprocessen.
 • Een collega die zorgt voor productpresentaties, demo’s, offertes uitbrengt en deze opvolgt.
 • Een collega die gestructureerd invulling geeft aan accountmanagement en de klantbehoeftes in kaart brengt d.m.v. ons klantcontactsysteem.
 • Een teamgenoot die bezit over verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt affiniteit met IT.
 • Je hebt werkervaring met sales/accountmanagement.
 • Ervaring met de verkoop van software en/of zakelijke oplossingen is een pre.
 • Je hebt HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in een commerciële, juridische of technische richting. Een makelaardij- of rentmeestersstudie is ook een mogelijkheid.
 • Je bent communicatief vaardig, kan samenwerken en gestructureerd werken.
 • Je beschikt over een gezonde dosis lef en overtuigingskracht.

Kom je werken bij P8 Software, dan heb je een unieke kans om aan de slag te gaan met de innovatieve software van Visma. P8 Software is onderdeel van het Noorse Visma AS, marktleider in Scandinavië. In Nederland zijn zo’n dertig organisaties aangesloten bij de Visma Group. Je krijgt bij ons de ruimte om je zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen. Wij helpen onze klanten dagelijks vooruit met de slimste cloudsoftware.

Je komt te werken in een compact team. Werken bij ons staat gelijk aan professionaliteit, uitdaging, een goede sfeer en gezellige collega’s. Wil je toch nog wat meer weten over P8 Software, lees hier verder.

 

Over onze arbeidsvoorwaarden…

Je kan rekenen op de mogelijkheid van een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling. Een goed pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, met onder andere een marktconform salaris, bonusregeling, collectieve ziektekostenverzekering, goede pensioenregeling en uitgebreide opleidingsmogelijkheden. Je krijgt bij ons de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Het uiteindelijke salaris wordt gekoppeld aan de ervaring en expertise die jij ons te bieden hebt. Daarnaast bieden we een duidelijk inwerkprogramma met producttraining, omdat ook wordt verwacht dat je eigen demo’s kan voorbereiden (eventueel samen met een consultant). Ook zorgen we voor een gevulde fruitschaal en kun je iedere week bij ons sporten onder begeleiding.

 

Hebben we je interesse gewekt? Wij komen graag met je in contact. Jouw interesse kun je kenbaar maken via e-mail voorzien van motivatie en je CV aan e.heersink@p8.nl 

Wil je meer weten? Kijk dan op onze website www.p8.nl of neem telefonisch contact op via 085 065 7355. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.