Full-Stack Developer

Werken voor de grootste organisaties bij een klein bedrijf!

Varsseveld, (32 – 40 uur)

 

Functieprofiel

Als Full-Stack Developer bij P8 Software in Varsseveld geven we jou de mogelijkheid om binnen een professionele partij met een volwassen applicatie te werken. Met het product P8 zijn we marktleider in de wereld van Grond- en Vastgoedbeheer. Onze klanten zijn overheden (Rijkswaterstaat, Provincies, Waterschappen en Gemeenten), rentmeesterskantoren, natuurorganisaties en grootgrondbezitters. Naast ons product P8 hebben we enkele nieuwe ontwikkelingen, op het gebied van Datawarehousing en Business Intelligence.

 

In deze functie werk je samen in een team van specialisten aan de doorontwikkeling van ons product, alsmede aan de ontwikkeling van nieuwe producten en modules.  

 

 

Verantwoordelijkheden

Als Full-Stack Developer bij P8 Software ben jij medeverantwoordelijk voor het design van de applicatie P8, de gebruikerservaring, het coderen van Front-End, het onderhouden en bouwen van de applicatie in de Back-End en het schrijven van API-koppelingen.

 

 

Ben jij die allround softwareontwikkelaar met een zeer brede kennis van programmeertalen, technieken en tools? Dan zoek jij ons!

Samen met ons team van softwareontwikkelaars ben je verantwoordelijk voor het (door)ontwikkelen van onze applicatie P8, het Vastgoed Registratie Systeem dat zich kenmerkt door overzichtelijkheid, eenvoud en gebruiksvriendelijkheid. P8 is een volledig SAAS based platform, bestaande uit Administratieve en GIS-componenten

 

Wij vragen

 • Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie
 • HBO werk- en denkniveau
 • Ervaring met software ontwikkeling bij voorkeur met PHP (Symfony of Yii) , SQL, HTML, CSS of JavaScript)
 • Iemand die proactief meedenkt en denkt in mogelijkheden en oplossingen

 

Wij bieden

 • Een functie met veel verantwoordelijkheid en vrijheid
 • Een goed betaalde functie voor 32 – 40 uur per week
 • Werken in een informele, open en inspirerende omgeving met korte lijnen. Het merendeel van de organisatie werkt agile
 • De mogelijkheid om bij te dragen aan en mee te groeien met een jong enthousiast softwarebedrijf
 • Laptop en telefoon van de zaak
 • 13e maand
 • Mogelijkheden voor aanvullende opleidingen

 

 

Bedrijfsomschrijving

 

P8 Software is een enthousiaste club met softwarespecialisten voor de overheids- en vastgoedwereld. Met een klein team van 14 medewerkers bedient P8 Software een aantal grote klanten waarmee langdurige en intensieve relatie wordt onderhouden.

 

Met de vastgoedsoftware bedient P8 Software een indrukwekkend portfolio van provincies, waterschappen, gemeenten, havenbedrijven, grootgrondbezitters tot grotere rentmeesterkantoren. Vanuit discipline heeft P8 Software veel kennis van aankoop, verkoop en beheer van vastgoed en grondverwerving en -beheer. Binnen een klein professioneel en hecht team kun je werkelijk het verschil maken.

 

Bekijk de website voor meer informatie: www.p8.nl.

 

Geïnteresseerd?

 

Wil je meer weten? Kijk dan op onze website www.p8.nl of neem contact op met Eric Heersink, Directeur. Jouw interesse kun je kenbaar maken via e-mail voorzien van motivatie en je CV aan e.heersink@p8.nl

 

 

m: 06 – 55 35 67 97

e: e.heersink@p8.nl

w: www.p8.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.