Deze functie is vervuld.

Functieomschrijving

P8 Software heeft voor haar locatie in Varsseveld een vacature voor een:

Servicedesk medewerker met affiniteit voor ICT en Grondzaken/Vastgoed M/V – 32-40 uur per week – Varsseveld

Ben jij een energieke collega die wil bijdragen aan het succes van deze groeiende onderneming? Heb jij een brede interesse, een passie voor ICT en bij voorkeur kennis van vastgoed en grondzaken en een klantgerichte blik om onze klanten te begrijpen en te helpen met hun vraagstukken en uitdagingen?

P8 Software zoekt een servicedesk medewerker met ICT affiniteit (m/v; 32 – 40 u per week).

Een communicatieve en klantgerichte medewerker die kan samenwerken in een multidisciplinair team. Past dit profiel jou en wil je jouw kennis en ervaring graag inzetten of ontwikkelen om ons team te versterken? Dan dagen we je uit om bij ons te solliciteren.

Wie zoeken wij?

Vanwege de groei die we doormaken zijn we op zoek naar een servicedesk medewerker met affiniteit voor ICT.

Als Servicedeskmedewerker ben je verantwoordelijk voor het beoordelen, behandelen, afhandelen, toewijzen en bewaken van alle binnenkomende tickets. Dit kan via ons ticketsysteem of telefonisch. Jij bent het eerste aanspreekpunt van onze klant, beantwoordt de inhoudelijke of technische vragen die je kan of zorgt ervoor dat de vraag bij de juiste persoon in de organisatie terecht komt. Daarnaast bewaak jij de voortgang van alle tickets zodat je zeker weet dat jouw collega’s onze klanten tijdig te woord staan.

Het is een enorme pre als je naast de servicedesk-werkzaamheden ook beschikt over enige ICT develop-vaardigheden om het ontwikkelteam te ondersteunen.

De functie biedt veel mogelijkheden tot verdere ontwikkeling op het gebied van klantadvisering of om je develop-vaardigheden te vergroten.

Functie-eisen

Samenwerking met andere disciplines is essentieel voor het ondersteunen van onze klanten. We zoeken een teamspeler die zelfbewust is en innovatieve en creatieve benaderingen kan ontwikkelen. Goede communicatieve, schriftelijke en presentatievaardigheden zijn belangrijke vereisten bij deze functie.
Hieronder vindt je een uitgebreide lijst van kwalificaties voor de functie:

  • je hebt een afgeronde MBO opleiding in een commerciële, juridische of technische richting;
  • je hebt affiniteit met IT;
  • je bent creatief en vindingrijk. Je bent niet bang voor nieuwe uitdagingen en bent in staat om out-of-the-box te denken.
    Daarmee inspireer je collega’s en klanten;
  • je bent communicatief vaardig, je kan goed samenwerken en georganiseerd werken;
  • je bent zelfstandig en resultaatgericht;

Arbeidsvoorwaarden

Een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling. Een goed pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, met onder andere
een marktconform salaris, mogelijkheid tot een dertiende maand, pensioenregeling en uitgebreide opleidingsmogelijkheden.
Je krijgt bij ons de ruimte om jezelf te ontwikkelen en krijgt doorgroeimogelijkheden. Het uiteindelijke salaris wordt gekoppeld
aan de ervaring en expertise die jij ons te bieden hebt. Daarnaast bieden we een duidelijk inwerkprogramma.

Sollicitatieprocedure

Wil je meer weten? Kijk dan op onze website www.p8.nl of neem contact op met Wouter Rootmensen, Directeur (06-23515074)
Jouw interesse kun je kenbaar maken via e-mail voorzien van motivatie en je CV aan w.rootmensen@p8.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bedrijfsprofiel

In 2009 werd het softwaresysteem P8 ontwikkeld voor enkele waterschappen door I-Real BV uit Terborg. P8 is een administratief/geografisch systeem en was een ‘vreemde eend in de bijt’ in het portfolio van I-Real. Dit gold ook voor de pakketten Grondig en Realwaste voor Slibverwerking en Afvalstromen.
In 2017 werd besloten deze unit te verzelfstandigen. Sindsdien wordt vanuit Varsseveld de markt voor Vastgoed, Grondbeheer, Waterzuiveringen en Afvalstromen bediend.

Waar we nu staan

Inmiddels zijn we met tien medewerkers en groeit ons klantenbestand. Vanuit de start hebben we een groot aantal waterschappen en bijna alle provincies als klant. Daarnaast bedienen we  enkele gemeenten, rentmeesters en hebben we enkele multinationals als klant.

Wie zijn wij

P8 Software staat voor een persoonlijke benadering, no-nonsense en korte lijnen met onze klanten. We zijn een hecht team met een passie voor het ontwikkelen van software dat klanten verder helpt en oplossingen biedt. Want softwareontwikkeling is het leukste wat er is!