Consultancy

Onze diensten zijn gebundeld in vier passende pakketten, zo creëren we voor iedere organisatie een eigen aanpak. Iedere organisatie bevindt zich op een ander gebruikersniveau, daarom vinden wij het belangrijk om passende pakketten te leveren die perfect aansluit bij uw mate van digitalisering, kennis- en ambitieniveau. Waar staat uw organisatie op het gebied van digitalisering? Hoeveel hulp heeft uw organisatie nodig om doelen te behalen? Hieronder staan de vier pakketten, welke past het beste bij uw organisatie?

Voor iedere organisatie bieden wij een passend pakket. Van extra ondersteuning, tot volledige digitalisering.

Enthousiaste gebruiker

  • Bent u goed op weg om software optimaal in te zetten, maar wilt u nog verder doorontwikkelen? Met dit paket helpt P8 u om gerichter te werken met onze software. Wij kijken naar uw toekomstplannen en vragen naar uw wensen zodat uw organisatie zich gehoord voelt. Klik hieronder voor meer informatie over dit pakket.

Partner

  • Maakt uw organisatie al optimaal gebruik van onze software en bent u klaar om vervolgstappen te zetten en de nieuwste ontwikkelingen door te voeren? Dan past het Partner pakket bij uw organisatie. Met dit pakket laat u zich regelmatig bijpraten over ontwikkeling en krijgt u extra aandacht op het gebied van dienstverlening.

Digitale transformatie

  • Is uw organisatie gericht op doorontwikkeling met een oog op de toekomst? Dan helpen wij u via dit pakket om de systemen zo effectief mogelijk in te zetten naar uw wensen. Met het Digitale transformatie pakket ligt de focus op het optimaal inzetten van de software en krijgt u extra hulp om dit te monitoren

Op maat

  • Passen de pakketten niet bij uw organisatie of heeft u specifieke wensen? Dan is er de optie om voor een pakket op maat te kiezen. Dit geldt ook wanneer uw organisatie de basis al onder controle heeft. Bekijk de onderdelen van ieder pakket en maak zo een selectie van de onderdelen die u belangrijk vindt.