Landschappen

Alle gegevens van uw landschap digitaal opslaan en beheren

P8 biedt een breed scala aan functionaliteiten die zijn ontworpen om het beheer van landschappen te stroomlijnen en te optimaliseren. Met behulp van geavanceerde GIS-technologie stelt P8 u in staat om nauwkeurige kaarten te maken van uw gronden, waarbij u eenvoudig belangrijke informatie kunt vastleggen, zoals perceelgrenzen. Deze gedetailleerde gegevens vormen de basis voor een geïnformeerd en doelgericht beheer van een landschap.

Het is uitermate geschikt voor de registratie van gegevens om de processen rond grondzaken en vastgoedobjecten te ondersteunen en inzichtelijk te maken.

P8 Software-interface met functies voor vastgoed- en grondbeheer, inclusief dashboardoverzicht en analysetools
P8 Software-interface met functies voor vastgoed- en grondbeheer, inclusief dashboardoverzicht en analysetools

P8 maakt grond- en vastgoed beheer makkelijk

Van het aanbieden en selecteren van pachters tot het maken van een pachtcontract: alles is centraal geregeld via Pachtportaal

Op het portaal schrijven geïnteresseerde pachters zich in en vullen zij hun profiel aan met bedrijfsgegevens en eventuele certificaten. Pachtportaal geeft vervolgens op basis van de gewenste locatie en de voorkeuren van de potentiële pachter een lijst met beschikbare percelen weer waarop zij kunnen inschrijven en bieden. Via verschillende kaartweergaven wordt het te pachten perceel gevisualiseerd. De potentiële pachter ziet alle kenmerken van het aanbod op Pachtportaal.nl per perceel op eenduidige wijze gepresenteerd; zoals de inschrijfperiode, de vraagprijs (vast of bieden) en alle overige voorwaarden die er aan de pacht zijn verbonden.

Interactieve interface van het Pachtportaal met kenmerken voor het beheren en monitoren van pachtcontracten.
“Omdat de Landschappen diverse wensen en eisen hebben met betrekking tot de applicatie, was een uitgebreid overleg tussen de diverse werkgroepen van de Landschappen en P8 noodzakelijk. Dit proces is door P8 keurig begeleid, waardoor in de werkgroepen de modules tot in detail konden worden uitgewerkt. Het einddoel was helder weergegeven in het Programma van Eisen. We staan aan het begin van het implementatietraject, waarbij we nu per Landschap de applicatie P8 gaan implementeren en de bestaande data uit de door de Landschappen huidig gebruikte applicatie gaan migreren naar P8.”
Robert van Engelenburg
EXTERN PROJECTLEIDER SAMENWERKINGSVERBAND LANDSCHAPPEN

Heeft u vragen of wilt u meer weten over P8?

Plan een demo in