Pachtportaal

Bent u verpachter en wilt u percelen publiceren waar de pachter zich op kan inschrijven? Of wilt u juist grond pachten, maar heeft u geen overzicht van het aanbod? Dan is Pachtportaal dé oplossing. Via Pachtportaal kunt u gemakkelijk uw percelen online aanbieden, of een selectie maken tussen een ruim aanbod.

Van het aanbieden en selecteren van pachters tot het maken van een pachtcontract: alles is centraal geregeld via Pachtportaal

Op het portaal schrijven geïnteresseerde pachters zich in en vullen zij hun profiel aan met bedrijfsgegevens en eventuele certificaten. Pachtportaal geeft vervolgens op basis van de gewenste locatie en de voorkeuren van de potentiële pachter een lijst met beschikbare percelen weer waarop zij kunnen inschrijven en bieden. Via verschillende kaartweergaven wordt het te pachten perceel gevisualiseerd. De potentiële pachter ziet alle kenmerken van het aanbod op Pachtportaal.nl per perceel op eenduidige wijze gepresenteerd; zoals de inschrijfperiode, de vraagprijs (vast of bieden) en alle overige voorwaarden die er aan de pacht zijn verbonden.

Interactieve interface van het Pachtportaal met kenmerken voor het beheren en monitoren van pachtcontracten.
Interactieve interface van het Pachtportaal met kenmerken voor het beheren en monitoren van pachtcontracten.

Een marktplaats voor pacht

Het Pachtportaal is volledig geïntegreerd met de applicatie voor grond- en vastgoedbeheer: P8. Deze applicatie wordt veel gebruikt door provincies en waterschappen. De verpachtende organisaties kunnen alle pachtgegevens via de applicatie P8 invoeren en de percelen kunnen indien gewenst automatisch met al hun voorwaarden op het Pachtportaal openbaar worden gepubliceerd.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over P8?

Plan een demo in