Waterschappen

Software voor het beheren van gronden

P8 Software B.V. biedt innovatieve softwareoplossingen voor vastgoed- en grondzaken, waaronder oplossingen voor erfpachtbeheer en gronduitgifte. De software is ontwikkeld om waterschappen kaar te stomen voor de toekomst. Hoe? Door digitalisering en automatisering.

Onze softwareoplossingen zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met experts uit de vastgoed- en grondzakenbranche en bieden een efficiënte en gebruiksvriendelijke manier om het beheer van uw eigendommen te ondersteunen. Ons BRK gegevensmagazijn is één van onze innovatieve producten waarmee u gemakkelijk en snel kadastrale gegevens kunt inlezen in uw administratie. Dat niet alleen, ook alle historie kan bijgehouden worden. Dit bespaart u niet alleen tijd en moeite, maar helpt ook om de kwaliteit van uw gegevens te verbeteren.

P8 Software-interface met functies voor vastgoed- en grondbeheer, inclusief dashboardoverzicht en analysetools
P8 Software-interface met functies voor vastgoed- en grondbeheer, inclusief dashboardoverzicht en analysetools

Efficiënt waterschapsbeheer met P8

“Het Waterschap heeft P8 gevraagd om te helpen met een verdiepingsslag en de processen van grondzaken & vastgoed te optimaliseren en te implementeren. Met deze verdiepingsslag willen wij, samen met alle collega’s die bij de processen van grondzaken zijn betrokken, tot een efficiënte en uniforme werkwijze komen. Een werkwijze waarbij nieuwe medewerkers makkelijk worden ingewerkt en externe grondverwervers rechtstreeks in het systeem dossiers kunnen bijhouden. We willen dossiers makkelijk van elkaar kunnen overnemen en zoveel mogelijk digitaliseren.”
Mirjam Stavleu-Meijer
aa en maas

Heeft u vragen of wilt u meer weten over P8?

Plan een demo in