Grootgrondbezitters

24/7 inzicht en controle in uw grondbeheer

P8 Software biedt softwareoplossingen die speciaal zijn ontworpen voor grootgrondbezitters. Onze software is ontwikkeld met het oog op het vereenvoudigen van complexe processen en het optimaliseren van het beheer van landgoederen. Van het managen van projecten tot aan factureren en contracten beheren: P8 maakt digitaal grondbeheer sneller en makkelijker. Bovendien maakt onze software het mogelijk om grondverpachtingen bij te houden en informatie over eigendommen en percelen nauwkeurig in te zien.

P8 Software-interface met functies voor vastgoed- en grondbeheer, inclusief dashboardoverzicht en analysetools
P8 Software-interface met functies voor vastgoed- en grondbeheer, inclusief dashboardoverzicht en analysetools

P8 maakt grondbeheer makkelijk

Van het aanbieden en selecteren van pachters tot het maken van een pachtcontract: alles is centraal geregeld via Pachtportaal

Op het portaal schrijven geïnteresseerde pachters zich in en vullen zij hun profiel aan met bedrijfsgegevens en eventuele certificaten. Pachtportaal geeft vervolgens op basis van de gewenste locatie en de voorkeuren van de potentiële pachter een lijst met beschikbare percelen weer waarop zij kunnen inschrijven en bieden. Via verschillende kaartweergaven wordt het te pachten perceel gevisualiseerd. De potentiële pachter ziet alle kenmerken van het aanbod op Pachtportaal.nl per perceel op eenduidige wijze gepresenteerd; zoals de inschrijfperiode, de vraagprijs (vast of bieden) en alle overige voorwaarden die er aan de pacht zijn verbonden.

Interactieve interface van het Pachtportaal met kenmerken voor het beheren en monitoren van pachtcontracten.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over P8?

Plan een demo in