Over ons

P8 Software voert opdrachten uit voor gemeenten, waterschappen, provincies, rentmeesterskantoren en meer. 

Grond- en vastgoedbeheer klaarstomen voor de toekomst

Wie zijn wij?

24/7 controle en inzicht in grond- en vastgoedbeheer, dat is waar P8 Software zich mee bezig houdt. Wat ooit begon als een uitdagende ambitie, is nu werkelijkheid geworden: tijd besparen door te automatiseren en digitaliseren.

Door mee te denken in de dagelijkse taken van grond- en vastgoedbeheerders, van welke branche dan ook, maken wij hét verschil. We realiseren softwareoplossingen die invloed hebben op klanten, medewerkers en de hele organisatiestructuur. P8 Software brengt digitalisering en automatisering samen, om zo de wereld van grond- en vastgoedbeheer klaar te stomen voor de toekomst.

Duurzame relaties

Wij geloven in het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten en realiseren dit door onze betrouwbare service en kwaliteit van onze software en expertise op het gebied van vastgoed- en grondzaken. Onze klanten kunnen rekenen op ondersteuning van ons team om bij elke fase van hun optimalisatie de bijbehorende doelen te behalen.

P8 Software, gespecialiseerd in grond- en vastgoedbeheer. softwareoplossingen

P8 SOFTWARE IS ONDERDEEL VAN 

Visma Group

Visma Group levert software die bedrijfsprocessen digitaliseert voor het mkb, de grootzakelijke en de (semi)publieke sector. De Visma Group is actief in heel Scandinavië, de Benelux, Oost- en Midden-Europa en Latijns-Amerika. Met meer dan 11.000 medewerkers, 1 miljoen klantcontracten is Visma een van Europa’s toonaangevende softwarebedrijven.

ISO 27001

"Klanten en relaties willen de zekerheid dat er zorgvuldig met hun gegevens en informatie wordt omgegaan."

We hanteren strenge beveiligingseisen, daarom is P8 Software in het bezit van de ISO 27001 certificering. Dit houdt in dat we aangetoond een goed werkend managementsysteem hebben voor informatiebeveiliging. Niet onbelangrijk in tijden van privacy discussies en security-maatregelen die nooit genoeg benadrukt kunnen worden.