over ons

Digitalisering

Digitalisering brengt mooie kansen en uitdagingen met zich mee. Dat heeft invloed op klanten, medewerkers en de hele organisatiestructuur. Wij begrijpen de wereld van grond- en vastgoedbeheer – terwijl we meedenken over juiste software. Zo realiseren we de beste oplossingen voor onze gebruikers.

P8 Software heeft veel ervaring met het ontwikkelen van software en specifiek gericht op grond- en vastgoedbeheer. Naast onze standaard oplossing, helpen wij organisaties met op maat gemaakte oplossingen. Wij zijn specialist binnen ons vakgebied, er zijn al veel oplossingen gemaakt, denk hierbij aan werkprocessen en verschillende koppelingen. Wij helpen met het inrichten en opzetten van softwareoplossing.

Onze applicatie is overzichtelijk en we hebben een kundige helpdesk die u graag verder helpt. Dagelijks proberen we te verbeteren en nieuwe slimme oplossingen te bedenken. Onze opdrachtgevers hebben veelal dezelfde uitdagingen, waardoor steeds opnieuw het wiel uitvinden is niet nodig is. Vaak hebben we al een oplossing voorhanden. Ook hier geldt weer: past dit niet bij de wens, dan passen we het aan.

Ons team

Persoonlijk contact en snel handelen vinden wij erg belangrijk, we hebben een compact bedrijf met gedreven mensen. We begrijpen hoe goede en fijne software eruit moet zien. We gaan voor een 10 en niet voor die magere 6. De gebruikers moeten tevreden zijn en gemak ervaren.

Een overzichtelijk en stabiel functionerende software voor uw vraagstuk is een must. Gelukkig kunt u daarvoor bij ons terecht! Bel gerust voor een kennismakingsgesprek of vraag een demo aan via info@p8.nl.

ISO 27001

“Klanten en relaties willen de zekerheid dat er zorgvuldig met hun gegevens en informatie wordt omgegaan.”

We hanteren strenge beveiligingseisen, daarom is P8 Software in het bezit van de ISO 27001 certificering. Dit houdt in dat we aangetoond een goed werkend managementsysteem hebben voor informatiebeveiliging. Niet onbelangrijk in tijden van privacy discussies en security-maatregelen die nooit genoeg benadrukt kunnen worden.

Wilt u meer weten over p8

Laat uw gegevens hier achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Contactaanvraag
Aanhef