Digitale transformatie

Is uw organisatie gericht op doorontwikkeling met een oog op de toekomst? Dan helpen wij u via dit pakket om de systemen zo effectief mogelijk in te zetten naar uw wensen. Met het Digitale transformatie pakket ligt de focus op het optimaal inzetten van de software en krijgt u extra hulp om dit te monitoren

De onderstaande services zijn een extra aanvulling op de algemene hulp

Servicedesk + (12)

Maak gebruik van 12 servicedesk + tickets per jaar. Deze tickets bieden u aanvullende services waarin u vragen kunt stellen en informatie kunt krijgen over de werking van onze software. Één ticket staat gelijk aan een digitaal gesprek van een uur.

Release-update

Tijdens deze 4-wekelijkse interactieve webinar delen wij de laatste updates en ontwikkelingen binnen onze producten. Bijvoorbeeld nieuwe technische functionaliteiten. Webinar gemist? Geen probleem, stuur ons een e-mail en u krijgt een link.

Gebruikers events

Voor verschillende gebruikersgroepen organiseren we aparte gebruikersdagen. We lichten actuele thema's uit en bespreken ho P8 hierin kan ondersteunen. Daarnaast bespreken we vernieuwingen en geven we invulling aan de roadmap.

Consultancy Plus

Met dit pakket krijgt u een strippenkaart met 25 consultancy uren per jaar. Afhankelijk van uw behoefte kunnen er (digitaal of op locatie) technische, functionele of business consults worden ingepland. Één keer per kwartaal krijgt u een rapportage.

Security update

Onze security consultant verzorgt twee keer per jaar een sessie waarbij we alle veranderingen omtrent beveiliging bespreken. We bespreken de belangrijkste veranderingen en updates die we hebben aangebracht om de veiligheid en integriteit van ons systeem te waarborgen

Archief update

Één keer per jaar verzorgen wij voor u een archiefupdate. Tijdens deze webinar houden we u op de hoogte te houden van de nieuwste updates en verbeteringen m.b.t. het archief, zodat gebruikers op de hoogte zijn van de meest effectieve manier om toegang te krijgen tot de archiefgegevens.

Design Moments

Neemt u deel aan de Design Moments? Dan betekent dit dat u invloed heeft op de aankomende ontwikkelingen en vernieuwingen van onze software. 3 tot 6 keer per jaar informeren wij u wanneer er een Design Moment aan komt, dit moment hangt af van verschillende ontwikkelingen en relevante thema's.

Meer weten?

Laat hieronder uw gegevens of vraag achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

P8 Software, gespecialiseerd in grond- en vastgoedbeheer. softwareoplossingen