Erfpacht

Software voor het beheren van pachtcontracten, grondexploitaties en erfpachtregelingen

P8 Software is dé partner voor gemeenten die hun vastgoed- en grondzaken op een efficiënte en professionele manier willen beheren. Onze innovatieve software-oplossingen bieden de perfecte combinatie van gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit en functionaliteit.

Wij begrijpen als geen ander dat gemeenten te maken hebben met complexe vraagstukken op het gebied van vastgoed- en grondzaken. Denk bijvoorbeeld aan het beheren van pachtcontracten, grondexploitaties en erfpachtregelingen. Onze software biedt u de tools om deze vraagstukken op een efficiënte en transparante manier aan te pakken.

 

P8 Software-interface met functies voor vastgoed- en grondbeheer, inclusief dashboardoverzicht en analysetools
P8 Software-interface met functies voor vastgoed- en grondbeheer, inclusief dashboardoverzicht en analysetools

Titel functionaliteiten

,,De Kadastrale Gegevens inlezen is misschien niet zo moeilijk, maar alle historie bijhouden bleef een gemis in onze oude oplossing. Daarnaast ondervonden we ook nog de problemen met de appartementsrechten in de BRK-1. Daarom zochten we een andere oplossing toen de BRK-2 aangekondigd werd. P8 Software levert die aan ons conform onze wensen. Wij kiezen ervoor om dit nog niet naar de Cloud te brengen en daar is P8 flexibel in’’
Ben Veurman
Manager ict

Heeft u vragen of wilt u meer weten over P8?

Plan een demo in