P8 dashboard

Business intelligence omgeving voor Belastingsamenwerkingen,
Gemeenten en Waterschappen.

P8 Dashboard is gebaseerd op datawarehouse software van Pentaho. Pentaho is software voor bedrijfsinformatie die gegevensintegratie, OLAP-services, rapportage, informatiedashboards, datamining en -extractie, transformatie, laadmogelijkheden biedt.

Een uitgebreide oplossing waarvoor geen licentievergoeding vereist is. Door P8 Software ingericht en voorzien van dashboards op basis van uitgebreide kennis. Het P8 Dashbord is inmiddels uitgebreid getest. Door het ontwikkelen van een eigen interface hoeft u ook geen separate BI-Tool aan te schaffen.

Vanzelfsprekend kunt u tools als Business Objects, Cognos, Power BI of Qlickview toepassen, zodat u zelf rapportages kunt maken. Echter ons idee is vrij beschikbare tooling die P8 Software beschikbaar stelt op basis van een contract voor SaaS, onderhoud en functioneel beheer. Bij ons kunt u kiezen:

  • De data in eigen huis (On-Premise)
  • In een Nederlands datacentrum (SaaS)

Bij installatie richten we samen met u de tool in zodat het afgestemd is op uw wensen. De keuze is aan u, hiermee houden we rekeing.

De volledige gebruikersinterface is geschikt voor Windows, Android en Apple. Dus ook op uw IPad, mobiele telefoon of schermen van aangepaste grootte is de applicatie zonder beperkingen beschikbaar.

Dataverwerking

De gegevens die nodig zijn om de weergave van rapportages en indicatoren, haalt P8 Dashboard uit bestaande systemen binnen het It-landschap van uw organisatie. Vaak registreert het bronsysteem niet alle relevante gegevens. Ons product P8 Software vult dat aan: gegevens van buiten het bronsysteem, worden in P8 Software op een gebruiksvriendelijke manier vastgelegd in haar eigen Datawarehouse. Mocht er inmiddels veel vastlegging plaatsvinden in spreadsheets dan kunnen deze in het datawarehouse geïmporteerd worden. We proberen wel deze spreadsheets te voorkomen door data direct in het datawarehouse te importeren.

P8 Software kan voor de vastlegging van gegevens gebruik maken van geautomatiseerde koppelingen met elk willekeurig ander systeem. Een nieuw grootboekrekeningnummer in het primaire systeem is hiermee ook meteen zichtbaar in de invoerschermen van P8 Software.

Techniek

De techniek is gebaseerd op datawarehouse software van Pentaho. Pentaho is software voor bedrijfsinformatie die gegevensintegratie, OLAP-services, rapportage, informatiedashboards, datamining en -extractie, transformatie, laadmogelijkheden biedt. Een uitgebreide oplossing waarvoor geen licentievergoeding vereist is. Door P8 Software ingericht en voorzien van dashboards op basis van uitgebreide kennis en met behulp van enkele belastingsamenwerkingen. Door de inzet van ons produce hebben we inmiddels uitgebreid kunnen testen. P8 Software heeft zelf een eigen interface ontwikkeld, u hoeft daarom geen separate BI-Tool aan te schaffen.

U kunt ook tools als Business Objects, Cognos, Power BI of Qlickview gebruiken, zodat u zelf rapportages kan samenstellen. Echter ons idee is vrij beschikbare tooling die P8 SOFTWARE beschikbaar stelt op basis van een contract voor SAAS, onderhoud en functioneel beheer.

SAAS/ On Premise
Bij ons kunt u kiezen, de data in eigen huis of in een Nederlands datacentrum. Afhankelijk van uw wensen passen we onze implementatie erop aan. De keuze is aan u.

Mobiel
De volledige gebruikersinterface is geschikt voor Windows, Android en Apple. Dus ook op uw IPad of mobiele telefoon of schermen van aangepaste grootte is de applicatie zonder beperkingen beschikbaar.

Werking

Met ons product heeft u:

  • Geen eigen rapportontwikkelaars of specifieke rapportagesoftware nodig.
  • P8 Dashboards is volledig gebaseerd op open standaarden.

U bespaard enorm op uw investering.
P8 Dashboard is volledig webbased, u kunt zelf kiezen waar en wanneer u gebruik maakt van ons product. Er kunnen onbeperkt aantal gebruikers toevoegen worden, met allemaal hun eigen rechten. Eigen medewerkers, maar ook al uw stakeholders kunt u zo eenvoudig informeren.

Onze architectuur is volledig open. Dus wilt u met BI-tools (rapportagesoftware) werken van Qlickview, Power BI, Cognos of Business Objects dan is dat geen enkel probleem. Dan kunt u zelf uw rapportages samenstellen. Dit kan naast onze rapportagesoftware functioneren, maar ook vervangen. U maakt dan alleen gebruik van ons datawarehouse. De keus is aan u!

PRIJS EN IMPLEMENTATIE

Afhankelijk van de systemen die u wilt aanhaken kunnen we u een implementatie van P8 Dashboard aanbieden. U kunt tegen scherpe prijzen ons product afnemen, omdat wij gebuik gemaakt hebben van vrij beschikbare software. De implementatie, mede afhankelijk van de keuze tussen SaaS en on-premise geschiedt binnen twee weken, waarbinnen uw rapportages al beschikbaar zijn. Onze enorme voorsprong hebben we gekregen, doordat onze software helemaal klaar is om op uw infrastructuur te functioneren en zich al heeft bewezen.

Implementatie geschiedt op basis van vooraf ingeschatte uren. U mag zelf het aantal gebruikers bepalen, daarvoor geldt geen beperking. Ook kunt u verschillende vormen van gebruik ingeven. De rapportages die een medewerker kan zien, zijn volledig instelbaar op gebruikers- of gebruikersgroep niveau. Hiervoor is een uitgebreide rechtenstructuur aanwezig.

P8 Dashboard

P8 dashboard is de standaard business intelligence omgeving voor Belastingsamenwerkingen, Gemeenten en Waterschappen.

DATA CONTROLE

Een Business Intelligence oplossing waarmee de integriteit van gegevens snel, goed en helder beheerd kan worden.

Onze andere producten

Bekijk ook onze andere producten

neem contact op

Bent u benieuwd naar onze oplossingen?
Neem dan contact met ons op.