P8 Software in de Main Top-50

18-12-2022

P8 Software mag zich rekenen tot de 50 succesvolste software bedrijven in ons land. In de Main top-50 van niet-beursgenoteerde software ondernemingen zijn we op een mooie 44e plaats terechtgekomen.

De Main top-50 is een prestigieuze ranglijst waarin jaarlijks honderden bedrijven de maat wordt genomen. In de beoordeling wordt gekeken naar parameters zoals (inter)nationale omzetgroei, productiviteit, vernieuwing en winstgevendheid. De uitkomsten worden gecontroleerd door Dialogic, een onafhankelijk ICT onderzoeksbureau.

Eric Heersink, algemeen directeur van P8 Software: “Main top-50 is een serieuze benchmark en we zijn blij met onze notering. Het is altijd goed om je te vergelijken met collega ondernemers, dat houdt ons scherp. Maar nog belangrijker is dat de Main top-50 bevestigt dat software in Nederland het goed doet. Gemiddeld hebben alle 50 genomineerden een omzetgroei van meer dan 25% gerealiseerd, P8 realiseerde een omzetgroei van meer dan 100% en mag zich daarom tot de snelst groeiende softwarebedrijven rekenen.

P8 Software is een zelfstandige software onderneming dat contract- en transactiemanagement software levert voor overheden (Rijkswaterstaat, Provincies, Waterschappen, Gemeenten), rentmeesters, vastgoedbeheerders, havenbedrijven, netwerkbeheerders, de provinciale landschappen en grootgrondbezitters.

Vanuit Varsseveld verzorgt P8 met 14 medewerkers de pachtregistratie, zakelijk  rechten, aankopen/verkopen en onteigening voor vele grootgrondbezitters in Nederland. Tevens verzorgt P8 de digitale registratie van Pachtconctracten bij het RVO (Grondkamers) . Zeker 75% van de verpachte gronden binnen ons land wordt door de software van P8 geregistreerd.

Wij feliciteren alle winnaars en gaan door op de ingeslagen weg van (erf)pacht, vastgoed en grondzaken.