Maak kennis met de digitale handtekening

Webinar Validsign & P8 Software

Op donderdag 4 april om 10.00 uur organiseren ValidSign en P8 Software een gezamenlijk webinar om de naadloze integratie van P8 met de digitale handtekeningoplossing van ValidSign te presenteren.
 
Tijdens dit webinar zal Erik Daggert van ValidSign samen met Rene Arentsen van P8 Software de voordelen van de integratie demonstreren. Door de integratie kunnen gebruikers documenten rechtstreeks vanuit P8 aanbieden ter ondertekening via ValidSign. Hierdoor wordt het proces van documentondertekening volledig gestroomlijnd en kunnen gebruikers het hele ondertekenproces van A tot Z monitoren binnen het P8-systeem.
 
Deze samenwerking resulteert in een verkorte doorlooptijd voor ondertekenprocessen en biedt organisaties een beter inzicht in hun onderteken workflow. Na het digitaal ondertekenen worden de documenten automatisch op de juiste locatie gearchiveerd in P8, waardoor handmatige handelingen worden verminderd en de efficiëntie wordt verbeterd. Meld u nu aan voor het webinar via de onderstaande knop.